Когато празниците наближат всички рязко откачат и започват да пазаруват за близките и приятелите си. Всеки се опитва да намери най-правилния подарък, но това често се оказва доста трудна задача, тъй като най-вероятно сте им подарили всичко, което можете да измислите.

Когато тръгвам да избирам подаръци първото, за което мисля е да избера нещо, от което човекът за когото ще избирам подарък има нужда от нещо. Когато не можете да намерите или измислите подобна вещ предлагам кратък списък с подходящи и универсални идеи за подаръци, които можете да ползвате за почти всеки от вашите близки и… да ги съобразите с техните индивидуални интереси

  1. Книга – всеки има собствени интереси, които могат лесно да бъдат задоволени с една хубава тематична книга
  2. Дреха – за мъжете е подходяща риза или пуловер, за жените също може да изберете подходящ пуловер
  3. Козметика
  4. Бижута – особено за дамите – винаги са идеално решение
  5. Портмоне, потфейл – стилен и луксозен подарък, особено ако е от естествена кожа

Разбира се има много други идеи за подаръци. Това са може би най-баналните, но тези, които работят почти във всеки един случай. Винаги трябва да имате един такъв списък и да успявате да маневрирате в него така, че хем да не се повтаряте с подаръците си към един и същи човек, хем да успеете да зарадвате близките си и да знаете, че сте внесли малко усмивка топлина в сърцата им.

Leave a Reply