Time For Change

Нова година, нов късмет. Нали така казват хората? С възможността за ново начало често ни се иска да внесем и някаква промяна в живота си. Настъпването на 2015-а година е добър повод да се замислим върху тази тема…

Изпитвате ли необходимост от промяна? Дотегнало ли ви е от всичко около вас? Можете ли от днес да кажете със сигурност какъв ще бъде утрешният ви ден? Доволни ли сте от живота си, или усещате, че негативите са повече от позитивите? Знам, че общата нагласа е, че хората в България са недоволни от живота си и мечтаят за по-добър, но аз ви моля да погледнете обективно на ситуацията. Всеки от нас иска да има повече от това, с което реално разполага. Но понякога в стремежа си за повече не осъзнаваме какво имаме в действителност.

Затова аз ви питам: Имате ли реално необходимост от промяна? Изпитвате ли потребност да смените нещо съществено ви живота си? По-щастливи ли ще бъдете, ако започнете нова работа? А ако се преместите в друг град и създадете такова разстояние между вас и приятелите ви? По-щастливи ли ще сте, ако подходите с друга нагласа в живота? Ако започнете образованието си на ново? А ако прекъснете сегашното и запишете нещо друго? А ако смените дома или квартирата си?

Истина е, че понякога имаме нужда от малка промяна, но замисляме ли се какво друго би ни донесла тази промяна…

Leave a Reply