С наближаването на Свети Валентин винаги започвам да разсъждавам по темата дали ни трябва специален ден, в който да изразим любовта си. Колкото и обаче да разглеждам фактите от философска и чисто човешка гледна точка, то изводът е един и същ. Всеки ден може да бъде повод да изразим любов към себе си или към другите. А онлайн сребърната бижутерия Viano ни го напомня.

Ако трябва да избягам от клишето, то ще ви провокирам да погледнете последната си седмица. Сигурен съм, че са ви се случили много неприятни неща, но защо продължават – заради хубавите, нали?! А колко са те през тези дни – вярвам, че сте се усмихвали и затова има причина. Най-често не е нещо, а човек – най-любимият ви човек. Ето ви един хубав повод, за да отбележите празник на любовта, който да е личен и специален.

Разбира се, за тях не са необходими физически подаръци, а само жестове. Но аз пък съм на мнение, че ако има подарено, малко материално, то емоцията ще се запази в него. Така всеки път като го погледнете, ще се връщате в този миг. Дали ще бъде дипломиране, покупка на жилище или нещо много дребно като късмет – че сте открили лев на улицата, или че сте помогнали на бездомни животно. За тези моменти има талисмани, които може да носите винаги със себе си.

Воден от тази логика, аз реших да изненадам жената на живота чрез подарък за Свети Валентин. Той ще бъде поднесен с много любов и ще включва сребърно бижу от Viano. Това е талисман за гривна с висулка сърце, която е покрита с многоцветни камъни. За мен това символизира отдадеността ѝ към мен и разнообразието от емоции, които ми подарява ежедневно. И се надявам този текст да го прочете след празника :D.

И за да ви докажа, че за любовта няма ден, то ви издавам и че преди седмица подарих на детето още едно сребърно съвършенство от Viano. Именно то ме подтикна и за второтата покупка. Тъй като дъщеря ми съвсем скоро завърши курс за допълнителна квалификация в училище, избрах колие с висулка със син камък. Цветът не е случаен, тъй като отразява и нюанса на очите ѝ. А заедно това символизира и необятния ѝ стремеж за успех.

И ето виждате ли колко лесно може да намерите малки поводи, които да се превърнат в празник на любовта всеки ден.