Помните ли какъв беше основният аргумент срещу това, Пламен Медаров да е победителят на току-що завършилия “Вип Брадър”? Аргумент, който вееха като знаме не само съквартирантите от противниковия лагер вътре в къщата, но и продуцентите на предаването чрез медиатора си Ники Кънчев. Припомням ви – че не е добър пример за подражание на младите.

primerИ сега нека да видим какво се случва в продължението, наречено Олд Старс. Сценаристите отново режисираха традиционното разпределение на силите – отбора на добрите, тия, дето са за пример, в случая това е тимът на Златките, и отбора на лошите, да се разбира Пенка и Джийсън.

Че простотиите на Пенка и Джийсън не са за аплодисменти, то е ясно. Ама и опитите да ни налагат Златките като едни катарзисирали златотърсачки (от катарзис – доста популярна дума напоследък), които така са успели да се извисят духовно, че трябва да им ръкопляскаме, ми идват в повече.

И понеже обичам фактите, а не емоционалните съждения, хайде да видим за какъв растеж и за каква добавена стойност става дума. Русата – пластична операция на носа, вероятно и на много други места, от богати мъже е минала на обикновен студент (вероятно за кратко), не работи нищо. Черната – и тя доволно ъпгрейтната, мисли си, че столицата на Италия е Милано и че това, да имаш фондация, е работа.

Стига, моля ви се! Кой се опитва да ни внуши, че да сме държавата на Златките, е по-добре от това, да сме държавата на Пенките и Джийсъновците. Нито едното, нито другото е ОК. И ако все още имат амбиции за това да налагат модели на поведение, положителни при това, продуцентите ще трябва да се потрудят доста при кастингите – за да ги намерят.

 

 

Leave a Reply