Ако следите лайфстайл изданията, TikTok, Instagram и повечето социални мрежи, то няма как да не сте разбрали за делото на Джони Деп срещу Амбър Хърд. Сигурно се чудите защо и тук в блога го засягам и какво изобщо ви интересува. Всъщност то е изключително добър пример в няколко житейски и социални направления.

Всъщност актьорът Деп заведе дело срещу бившата си половинка Хърд, която го осъди за обезщетение от няколко милиона. Причината на Джони бе, че в интервю за известен вестник Амбър е споделила как е била малтретирана от бившия си съпруг. Това довело до прекратяване на редица ангажименти на актьора и той загубил 50 мил. долара – това е и исканата сума в съда.

По време на процеса се установи, че Амбър е лъгала под клетва и че е преувеличила някои от фактите. И оттук аз повдигам темите – за отношенията между бившите съпрузи и за използването на лъжи, за да постигнеш целта си. А още повече щом става дума и за пари, и то за милиони.

Рано или късно, истината излиза наяве и затова подобни клевети, публични клевети, са ненужни. Нека този пример с известни личности нека бъде като христоматиен за вас и за вашите отношения. Не се оставяйте на „дяволчетата“ във вас да ви владеят, защото не омразата и циркът побеждават, а щастието. А в случая на Деп и Хърд – как ще отсъдят – скоро ще разберем. Вие преценете за себе си!