Една от моите мечти е да имам дълга отпуска, заделени пари и цяло лято на разположение. Оказа се, че малка част от нея може да се сбъдне. А как е възможно това – ще ви споделя, защото може да зарадва и вас.

Попаднах на статия, която е пусната от Hotels.com, в която споделят любопитна информация. Те искат да дадат стипендия от 15 хил. долара за посещение на 10 бутикови хотела в САЩ. И това не е някаква кампания, която цели събиране на лични данни, а си е напълно реална.

За нея може да се кандидатства чрез попълване на въпросник и даване на отговор на въпроса защо и с кого искаш да посетиш ретро хотел. Елементарно е! Просто трябва да напишете няколко реда или страници на английски език и да го изпратите по мейла. А оттам комисия ще се заеме с кандидатурите и ще излъчи най-креативната.

Ако изберат точно вас, ще трябва в 10-дневното приключение да носите със себе си камера и почти постоянно да записвате какво става – за поколенията напред и за реклама, естествено.

Звучи много примамливо, но честно да си призная, преди да се впусна в участие, трябва много внимателно да прочета общите условия. Дано там да няма уловки.