Бихте ли си купили дрехи, които са били носени от някого преди това ? Аз малко съм предубеден към тях и едва ли бих си купил втора употреба дреха.

дрехи_втора_употреба

От друга страна пък, оригиналните и хубави дрехи, които са на известни марки са доста скъпи в България и не всеки може да си позволим да си ги купи. Докато в магазина за втора употреба можеш да си намериш маркови дънки, блузи, ризи, тениски, якета и какво ли още не за смешни пари. Може би това е нещото, което би ме накарало да посетя такъв магазин.

Доколкото знам преди да постъпят в магазина за продажба, дрехите преминават през специално химическо чистене, което не оставя и помен от предишния собственик, но въпреки това досега не съм се престрашавал да си закупя такава дреха.

Един приятел е редовен клиент и постоянно проверява за нова стока. В гардероба сигурно половината му дрехи са втора употреба, но той е доволен и казва, че предпочита да вземе нещо оригинално втора употреба, отколкото чисто нов боклук.

Jina Oh

Все пак, ако реша да си взема някоя дреха, то тя при всички положения ще бъде или панталон, или яке, едва ли бих си купил тениска или блуза, защото си представям, ако предишния собственик е като мен, който се поти постоянно, какво е преживяла тази дреха.

Leave a Reply