blondНе, няма да говоря нито за русата Златка, нито за черната. А въпросът, колкото и странно да ви прозвучи този факт, противно на общоприетото мнение, си го задават много повече жени, отколкото мъже. И много от тях постоянно сменят цвета на косата си в търсене и  на себе си и на най-сигурния начин да привлекат мъжките погледи.

Общоприето е мнението, че мъжете се делят на такива, които обичат дамите със светли коси, и специфичното предизвикателно излъчване, което те носят, пък и скромния им умствен потенциал, както твърдят злите езици; и на такива, които се увличат по по-мекото и интелигентно присъствие на  брюнетки.

Обобщенията са вредни и в повечето случаи грешни, вкарването в някакви рамки – също. А мнението, което ще чуете днес, от мен, може да го приемете за достоверно в голяма степен, най-малкото защото представя автентична мъжка гледна точка.

Мили дами, последното нещо, което един истински мъж гледа, е това, какъв цвят е косата ви. Повярвайте ми, и погледът, и умът му се задържат първоначално и много повече върху други ваши особености и части на тялото и когато стигне до косата, общо взето, той има изградено отношение към вас, към визията ви, към това, което излъчвате, и това, дали косата ви е руса, или тъмна, наистина няма почти никакво значение.

Така че смело експериментирайте в тази посока – но го правете заради себе си, за това, вие да се харесате повече, да намерите най-подходящия цвят, да се почувствате по-добре. Ако го използвате като оръжие в битката за внимание на отсрещния пол, със сигурност ще се окаже, че сте се сдобили с ненужен  в мирно време арсенал.

 

Leave a Reply