Ако и вие знаете какво означава „унаги“ то най-вероятно и вие сте от феновете на един от най-култовите сериали, правени някога – „Приятели“. Интересно е, че има няколко поредни поколения, които направо са луди по сериала и които могат да цитират цели пасажи и реплики на любимите си герои. Но с учудване установих, че родените след 1993-а година не изпитват такъв сантимент към шестимата приятели, какъвто моето поколение. Те не харесват сериала, намират го за глуповат и банален, а също така дори не са гледали един пълен сезон от него.

Тогава се замислих. Наистина ли има възрастово разделение на хората, които биха харесали дадено нещо и трябва ли нещо да е предназначено само за определен тип публика? Явно има определени зависимости за това, но все пак за мен този сериал си остава един от най-великите и забавни сериали, правени някога. Ето и някои от любимите ми моменти, които не са влезли в реалните епизоди, но са ме забавлявали, че трябва да ги споделя с вас.

Може да не сте от феновете на този сериал, или пък да знаете наизуст репликите на героите, но изгледайте видеото. А аз ви пожелавам да имате покрай себе си такива добри приятели, каквито са Моника, Чандлар, Рейчъл, Фийби и Джоуи.

Leave a Reply