Всяко лято се появяват много нови весели песни, които огласят почти всяко плажно заведение и хората се забавляват. Тази година е белязана от една забавна песничка с испанско звучене, която наистина, буквално звучи от всеки ъгъл. Дали я пускат по радиото или от някое заведение, тази песен буквално ме преследва вече доста дълго време.

В един момент толкова ми писна да я чувам тази песен, че вече не ми беше забавна, а чисто и просто дразнеща. Това никога не съм можел да го разбера – защо е необходимо да се пуска (специално по радиото) една и съща песен толкова често? Та това е досадно! Хората искат да слушат и други неща и ако непрекъснато се повтаря едно и също, то то рано или късно се опротивее. Както стана и с много други подобни летни хитове.

Насищането от тази песен стана толкова голямо и осезаемо, че в онлайн пространството се появиха хиляди мемета и вицове, които са свързани с песента. Също така се появиха също толкова пародии на самата песен.

В такива моменти се питам, защо е необходимо това? Защо се пренасищаме и излишно се дразним? Отговорът за мен лично е… защото е забавно.

Еми да ви подразня и аз малко с едно де-спа-ситоооо

Leave a Reply